PCM Material

Ibland kan det vara svårt att få en god natts sömn om du antingen känner dig för varm eller för kall. Kanske så hjälper det inte att ta av dig strumporna eller lägga på den där extra filten för då hinner du kanske bli kall istället för varm. Men om du väljer att faktiskt köpa hem någon av de bäddmadrasser som vi tipsar våra kunder om så kan det bli hur enkelt som helst för dig att faktiskt hålla en behaglig kroppstemperatur under hela natten.

Detta kanske låter omöjligt men om du bestämmer dig för att köpa en bäddmadrass från Zomna så kommer du alltid att köpa hem en madrass där överdraget är gjort utav ett så kallat PCM material. PCM står för Phase Change Material och är helt enkelt ett material som kommer att anpassa sig till just din kroppstemperatur. Om du avger mycket värme så kommer denna överskottsvärme att absorberas utav de miljontals mikrokapslar som finns i PCM materialet. Om du istället är kall så kommer denna överskottsvärme som har lagrats i överdraget att återges så att du faktiskt kan hålla en behaglig kroppstemperatur hela natten.

Detta PCM material, även kallat SmartClima, tillverkades först utav NASA för att astronauter skulle kunna hantera de extrema temperaturskillnaderna som finns i rymden. Men när vi pratar om PCM teknologi så menar vi såklart det material som finns i överdraget på din bäddmadrass. Detta material kommer inte bara att hjälpa dig att uppnå den perfekta kroppstemperaturen när det är dags för dig att sova utan med hjälp utav detta material i ditt överdrag så kommer du också att kunna upprätthålla denna kroppstemperatur.

På vår hemsida så kommer du att hitta mer information om vad för sorts madrasser som vi erbjuder dig som blivande kund och du kommer också kunna läsa mer om hur du snabbt och smidigt kan beställa hem den bäddmadrass som du vill ha. Med hjälp av vår hemsida så kommer det att bli hur enkelt som helst att hitta en bäddmadrass som du kommer bli nöjd med och som du också kommer att kunna ha i flera år framöver.