Om Zomna

När du väljer att köpa din bäddmadrass av Zomna så kommer du att handla av ett företag som verkligen vet vad de jobbar med och hur man ska ta hand om sina kunder. Zomna är ett företag som har en väldigt lång erfarenhet inom friskvård och rehabilitering vilket betyder att de vet hur bäddmadrasser ska vara för att du inte ska få olika rygg- och nackproblem.

Grundaren av Zomna, Håkan Norebrink, är en certifierad massageterapeut och han bestämde sig för att starta detta företag för att han tyckte att det inte fanns någon återförsäljare på marknaden som specialiserade sig just på att tillverka bäddmadrasser för de med nack- och ryggproblem. Men självklart så är Zomnas produkter inte bara avsedda för dig med rygg- och nackproblem utan de finns också till för dig som helt enkelt vill förminska dina chanser att uppleva dessa problem i framtiden.

Om du fortfarande inte är säker på om Zomna är det rätta valet för dig så kan du alltid välja att kontakta dem via vårt formulär. Självklart så kan du också välja att kontakta dem via telefon och då behöver du bara ringa 08 55 11 11 15.