Kombimadrass

Om du bestämmer dig för att det är dags att byta ut din gamla säng så kan du alltid välja att köpa en kombimadrass. När du beställer hem en kombimadrass så kan du vara säker på att du kommer få en komplett säng då du bara behöver lägga din nya madrass på din sängstomme och sedan är det klart. De kombimadrasser som vi rekommenderar är uppbyggda på så vis att det översta lagret är gjort utav ett formgjutet tryckavlastande ”memory foam” som är direkt gjutet på en bas gjord utav polyuretan. Att dessa madrasser är sammansatta utan lim är väldigt ovanligt men det gör att din madrass kommer att hålla längre och också att den är tillverkad på ett mer miljövänligt sätt.

Eftersom att alla dessa kombimadrasser är formgjutna så betyder detta att madrassen kommer att formas efter just din kropp. Med detta ”memory foam” så kommer din ryggrad att förbli rak medan de resterande tryckpunkterna på din kropp kommer att neutraliseras. Detta kommer inte bara hjälpa din blodcirkulation och leda till mindre domningar utan du kommer ofta också att känna en typ av tyngdlöshet när du sover på denna madrass. När du köper hem en av dessa kombimadrasser så kommer du att märka att dina muskler blir mer avslappnade och en madrass som säljs via vår hemsida kan också hjälpa dig som har nack- eller ryggbesvär.

Dessa kombimadrasser är alla viskoelastiska madrasser. Till skillnad ifrån många andra konkurrenter som skär ut sina madrasser från stora block så är de kombimadrasser som du kan köpa via vår hemsida redan gjutna till rätt storlek från början. När man skär ut en madrass från ett större block så gör ofta detta att många utav de egenskaper som hjälper dig att få en bra sömn försvinner och därför så är det alltid bättre att välja en kombimadrass som är individuellt gjuten.

Överdraget till de kombimadrasser som vi rekommenderar är alla gjorda utav ett så kallat PCM material som hjälper till att hålla din kroppstemperatur på en behaglig nivå under hela natten. Självklart så kan du hitta mer information om detta material på vår hemsida.