Hur handlar jag?

När du bestämmer dig för att köpa din nya bäddmadrass, kudde eller madrasskydd med hjälp av vår hemsida så kan du alltid räkna med att du snabbt och enkelt kan klicka hem den vara som du vill ha. Alltså så slipper du gå till en affär som säljer bäddmadrasser och du slipper också att hantera ointresserade eller allt för entusiastiska butiksbiträden.

Men även om det finns många fördelar med att handla din nya madrass via nätet så kanske det ändå inte känns som rätt val för dig. Du kanske inte känner dig så värst bekväm med att beställa hem något från internet eftersom du inte är van vid att shoppa på nätet, eller så har du helt enkelt haft en dålig upplevelse när du har beställt hem något som inte levde upp till dina förväntningar. Men om du ändå bestämmer dig för att handla en bäddmadrass på nätet så är det väldigt smidigt om du bestämmer dig för att handla en madrass via vår hemsida.

Om du väl har bestämt dig för att köpa en bäddmadrass som vi rekommenderar så behöver du bara surfa vidare till zomna.se där du hittar allting som vi har beskrivit och tipsat dig om på vår hemsida. När du väl har hittat den kudde eller bäddmadrass som passar dig så är det bara för dig att lägga dina produkter i varukorgen. När du ska ta dig vidare till kassan så behöver du inte oroa dig för att du måste registrera dig med hjälp utav till exempel din e-post utan du kommer direkt att skickas vidare så att du kan betala för dina varor. När det är dags för dig att betala så kan du alltid välja att delbetala för din bäddmadrass men du kan också ta hand om denna utgift snabbt och enkelt genom att göra en kortbetalning eller att du helt enkelt betalar med hjälp utav din internetbank. Men om du handlar via vår hemsida hos Zomna så kommer du också ha möjligheten att betala för dina varor med hjälp utav så kallat postförskott vilket betyder att du inte behöver betala för din nya bäddmadrass förrän du hämtar ut den hos Schenkers ombud.

När du äntligen har beställt din nya madrass så kan du också lita på att du kommer att få din nya vara levererad snabbt. Om du använder dig av Zomna så brukar du alltid ha din nya bäddmadrass levererad inom fem arbetsdagar. På vår hemsida så kan du läsa mer om Zomna och varför det är ett bra val för dig att handla hos just denna återförsäljare.