FAQ

För att du ska kunna få svar på precis de funderingar som du har så har vi satt ihop en lista över de vanligaste frågorna som våra kunder brukar ställa.

 

Varför ska jag välja just de bäddmadrasser som ni rekommenderar istället för en madrass ifrån någon av era konkurrenter?

Om du bestämmer dig för att köpa en bäddmadrass från Zomna så kan du alltid vara säker på att du kommer att få valuta för dina pengar. Hos oss så kan du hitta madrasser som bara kommer kosta dig hälften så mycket om man jämför med priserna hos någon av våra återförsäljare.

När du väljer några av dessa bäddmadrasser så kommer du också att märka att vi alltid använder oss av ett så kallat PCM material som överdragen till våra bäddmadrasser är gjorda utav. Du kan hitta mer information om PCM teknik på vår hemsida men i stort sett så kommer detta material hjälpa dig att få och behålla en behaglig kroppstemperatur under hela natten.

Om du väljer några av de bädd- eller kombimadrasser som Zomna erbjuder dig som kund så kan du också räkna med att du alltid kommer att få en madrass som är gjord utav formgjutet skum vilket gör att denna madrass kommer att formas efter just din kropp samtidigt som den kommer att hålla din ryggrad rak under hela natten.

 

Hur länge behöver jag vänta på att få hem min bäddmadrass efter att jag har gjort mitt köp?

När du har beställt hem och kanske också redan betalat för din nya madrass så kommer den nästan alltid att vara levererad inom fem arbetsdagar.

 

Kommer det tillkomma några fraktkostander?

Även om Zomna alltid försöker pressa priserna så mycket som möjligt för dig som kund så kommer du att få betala en liten extra summa för att få din bäddmadrass hemfraktad. Om du till exempel beställer hem en dubbel bäddmadrass så kommer du att få betala 350 kronor för leveransen. Men om du istället bara har beställt hem en enkel madrass så betalar du endast 250 kronor.

 

Kommer jag att kunna skicka tillbaka en vara som jag inte är nöjd med?

Självklart! Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med den produkt som du har köpt så har du alltid 30 dagar på dig att skicka tillbaka din vara. Detta är en så kallad nöjd kund garanti vilket betyder att om du skickar tillbaka din vara inom 30 dagar så kommer du att få en full återbetalning.

 

Ingår det några andra garantier när jag köper en ny bäddmadrass?

När du handlar hos Zomna så kommer du förutom din nöjd kund garanti också att ha en fabriksgaranti som gäller i hela tio år efter att du har köpt hem din bäddmadrass. Till skillnad ifrån andra garantier så kommer denna fabriksgaranti inte att sjunka i värde under åren utan du har alltid chansen att utnyttja denna garanti om något fabriksfel skulle upptäckas. Du kan läsa mer om detta och mycket mer på zomna.se.

Om du inte hittar svaret på just din fråga här eller någon annanstans på vår hemsida så kan du alltid kontakta vår återförsäljare. Du hittar alla kontaktdetaljer under Om Zomna.